Ajankohtaista

ISO 14001:2004 Ympäristösertifikaatti

https://finnchain.fi/wp-content/uploads/2019/07/iso9001_iso14001_ukas.pngAstuimme tänä keväänä askeleen kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. Ympäristöjärjestelmämme sertifioitiin Lloyd’s Register Quality Assurance Ltd. toimesta ja tämä sertifikaatti kattaa koko toimintamme.

Ympäristönäkökohtamme jakautuvat kolmeen osa-alueeseen, joista ensimmäisenä on tuote. Tuote on meidän tehokkain ympäristönsuojelun keino edistäessään vesien puhdistamista. Tuotekehityksemme on panostanut tuotteemme pitkäikäisyyteen ja toimintavarmuuteen.

Toisena tulee oma toiminta, joka käsittää sen miten joka päiväisessä toiminnassamme otamme huomioon esim. energian kulutuksen tai jätteiden lajittelun.

Kolmas osa-alue on asenne. Haluamme lisätä ympäristötietoisuutta oman henkilökunnan että yhteistyökumppaneidemme keskuudessa, sillä jokaisen ihmisen pienetkin teot merkitsevät.