Ajankohtaista

Finnchainille uusi kumppani Filippiineillä

Finnchain on solminut kumppanuussopimuksen Ameresco Commercial [&] Industrial Company:n kanssa palvellakseen filippiiniläisiä ja kansainvälisiä asiakkaitaan yhä paremmin ja tehokkaammin. Uuden kumppanin sitoutunut työskentelytapa ja pitkä kokemus alan uusimman teknologian parissa kattavat Finnchainin ja sen asiakkaiden mahdollisuudet ja haasteet Aasian tällä hetkellä nopeimmin kasvavilla vedenkäsittely markkinoilla.

Finnchainin ja Amerescon kumppanuussopimus astui voimaan 1.3.2014.

Finnchain Oy ja Amerescon kumppanuus solmittu Finnchain Oy ja Amerescon kumppanuus  

Uudesta kumppanistamme

Ameresco Commercial [&] Industrial Company on vakaa ja tunnettu yritys Filippiinien kestävän teollisuuskehityksen alalla. Ameresco:n työlleen omistautuneella tiimillä on yli 40 vuoden kokemus alan uusimpien ratkaisujen ja maailmanluokan laitteistojen toimituksesta muun muassa energia-, ruoka- ja juoma- sekä vesisektorille.

”Olemme sitoutuneet asiakkaidemme, kumppaneidemme, yrityksemme ja kollegojemme menestykseen. Olemme omistautuneita tiimillemme ja sen tavoitteille edistääksemme vihreää teknologiaa. Ameresco haluaa erottautua selkeästi markkinoilla toimittamalla pitkäikäisiä ja luotettavia ratkaisuja sekä lisäarvoa tuottavia elinkaaripalveluita.”

Ameresco tunnetaan vastuullisesta toiminnastaan joka kunnioittaa sekä ympäröivää yhteisöä että luontoa. Siksi yritys kehittääkin jatkuvasti osaamistaan ja tarjoaa asiakkailleen ympäristöystävällistä teknologiaa sekä ekologisia ratkaisuja.

Lisätiedot:
Finnchain Oy
Sales Director, International markets
Mr. Antti Malmivuori
tel + 358 2 838 738 40
fax +358 2 838 738 30
E-mail antti.malmivuori@finnchain.fi
Ameresco Commercial [&] Industrial Company, INC
CEO [&] President
Mr. Antonio T. Santos
tel +63 49 508 1755
fax +63 2 584 4611
E-mail antoniotsantos@amerescophils.com