Ajankohtaista

Finnchainille uusi kumppani Thaimaassa

Finnchain on solminut uuden kumppanuussopimuksen, joka jatkaa pitkäjänteistä kasvua Kaakkois-Aasian markkinoilla. Sopimus Aqua Nishihara Corporationin kanssa kattaa markkinoinnin, myynnin, huolto- ja asiakaspalvelut Thaimaan alueella. Finnchain on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä Aqua Nishiharan kanssa vuodesta 2011 lähtien, hyötyen yksityisellä ja julkisella sektorilla tehdyistä investoinneista ja kehitysohjelmista Thaimaan erityislaatuisen ympäristön suojelemiseksi.

files/img/finnchain-news-partnership-aqua-nishihara-012016.jpgfiles/img/finnchain-news-partnership-thailand.jpg

Uudesta kumppanistamme

Aqua Nishihara Corporation on toiminut ympäristö- ja vesialalla 90-luvun alusta saakka. Yrityksen ja sen henkilöstön ydinarvoihin kuuluu vastuullisuus, rehellisyys, korkea ammattietiikka ja vahva sitoutuminen tehtäviin toimiin. Yhtiö on kasvanut tasaisesti toimintavuosiensa aikana, ja laajentanut toimintaansa perustaen tytäryhtiöitä sekä myyntikonttoreita naapurimaihin. Aqua Nishiharan toiminnan tavoite on löytää parhaat ratkaisut veden- ja jätevedenkäsittelyyn yhteiskunnan eduksi, parhaan toimintasuunnitelman kanssa.

Lisätietoja:

Finnchain Oy

Antti Malmivuori
Myyntijohtaja
puh + 358 2 838 738 40

fax +358 2 838 738 30

E-mail antti.malmivuori(at)finnchain.fi

Aqua Nishihara Corporation Ltd.

Mr. Kosol Sunthornhirunwong
Toimitusjohtaja

puh +66 2 954 3341 8

fax +66 2 580 2356 7

E-mail kosol(at)aqua.co.th