Ajankohtaista

Asiawater 2018 — 10.-12. Huhtikuuta Malesian Kuala Lumpurissa

 

Aika: 10.-12. Huhtikuuta 2018
Paikka: Kuala Lumpur Convention Centre
Halli / Osasto: Näyttelyhalli 1[&]2: osasto E208

Finnchain:in järjestelmiä ja tuotteita esillä Kaakkois-Aasian suurimmassa vesialan tapahtumassa. 

ASIAWATER 2018 tarjoaa yli 1 000 näytteilleasettajaa sekä kansainvälisiä paviljonkeja esimerkiksi Itävallasta, Kiinasta, Tanskasta, EU: sta, Koreasta, Singaporesta, Sveitsistä, Taiwanista ja Saksasta. Tapahtumaan odotetaan yli 19 000 vierailijaa 48:sta eri maasta. ASIAWATER 2018 -messuilla voi osallistua kaikille avoimiin tilaisuuksiin ja seminaareihin, joissa teknologian asiantuntijat ympäri maailman käsittelevät vesi- ja jätevesiteollisuuden mahdollisuuksia, uusimpia teknologioita ja haasteita.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan osastollamme E208 hallissa 1[&]2!

Lue lisää messuista: www.asiawater.org