Ajankohtaista

Tampereella edelleen käytössä vuonna 1996 asennetut Finnchain-ketjut

Kestävät ratkaisu ovat yksi tärkeä polku kasvihuonepäästöjen alentamiseen. Myös EU on asettanut tavoitteekseen tuotteiden pitkäikäisyyden ja mahdollisimman alhaisen ympäristökuormituksen tuotteiden koko elinkaarelle. 

Finnchain on toiminut tämän arvon mukaisesti yli 30 vuotta ja tuottanut tuhansia pitkäkestoisia ratkaisuja ympäri maailmaa. Esimerkkinä tästä Tampereen jätevedenpuhdistamolla edelleen käytössä olevat, vuonna 1996 asennetut ketjut. Ne ovat kestäneet jatkuvassa käytössä liki 30 vuotta. Oheinen kuva ketjusta on otettu kesällä 2023, kun kohteessa tehtiin katselmus.

Jatkamme edelleen työtä saman tavoitteen eteen. Investointi laadukkaisiin ratkaisuihin säästää teollisessa tuotannossa, logistiikassa ja asennuksessa, sekä ennen kaikkea pitää prosessin jatkuvassa tasaisessa käytössä ilman ylimääräisiä huoltotarpeita tai korjausinvestointeja.