Lokal kundservice

På den internationella marknaden drivs vår verksamhet i familjeföretaget Finnchains namn. Liksom på hemmamarknaden sker även den internationella verksamheten i nära samarbete med våra lokala och regionala partner för att våra kunder och slutanvändare ska få lokal service.

Finnchain varmistaa jokaisen toimitetun järjestelmän toimintalaadun ja suorituskyvyn kouluttamalla ja ohjeistamalla asiakkaan sekä loppukäyttäjät.

Finnchain järjestelmiä jo 50 maassa

Tänään Finnchain tunnetaan toimialansa ainutlaatuisimmista vedenkäsittelyprosesseissa käytettävistä lietekaavinjärjestelmistä. Tällä hetkellä järjestelmiä on yli 50 maassa eri puolilla maailmaa. Lietekaavinjärjestelmät ovat räätälöity jokaisen asiakkaan omiin tarpeisiin ja käyttöympäristöön sopiviksi. Paikallisilla toimijoillamme on suuri rooli vastata siitä, että toimitukset vastaavat käyttäjien tarpeita ja toiveita. Yhtiöllämme on pitkäaikaisia maailmanlaajuisesti tunnettuja yhteistyökumppaneita rakentamisen, urakoinnin ja vedenpuhdistusteknologian aloilta, kaikilla markkina-alueilla.