Tuotteet

Lietekaapimet
pyöreille altaille

Lietekaapimet pyöreille altaille

Pyöreille selkeytysaltaille Finnchainilla on oma ketjukaavin, jossa kuljetinketjut kuljettavat pohjalla kahta tai useampaa pohjakaavinta sekä tarvittaessa niihin liitettyä pintakaavinta. Järjestelmässä kaikki liikkuvat osat ovat vedenpinnan alapuolella, estäen talvella jäätymisongelmat ja mahdollistaen myös altaiden vaivattoman kattamisen, koska katteet voi tukea altaan reunoihin. Finnchain järjestelmän kaikki osat ovat korroosionkestävää lasikuitua, muovia tai ruostumatonta terästä.

Pyöreiden altaiden järjestelmässä on useita patentoituja erityisominaisuuksia, kuten tehokas pintalietteen poisto ja kahden moottorin järjestelmä isoille altaille.

Lue näistä lisää Innovated by Finnchain osiosta.

 
Referenssejä
Pyöreän altaan Finnchain lietekaapimia on käytössä monissa eri jätevedenpuhdistamoissa. Asensimme Puolan Poznanin jätevedenpudistamon esiselkeytysaltaisiin neljä eri lietekaavinjärjestelmää. Kozieglowyn puhdistuskapasiteetti on tällä hetkellä 200,000m3 vettä päivässä. Se on yksi Puolan suurimmista jätevedenpuhdistamoista. Myös Kotkan Mussaloon on toteutetttu usean pyöreän altaan ketjukaavinjärjestelmä. Tutustu Kotkan referenssiin tästä.
 
Tuotekehityksen tavoitteeksi Finnchain on asettaneet käyttökustannusten ja osien vaihtotyön vähentämisen sekä ajan ja luonnon säästämisen. Kaavinjärjestelmien toimintavarmuus, tehokkuus ja pitkä elinkaari ovat alan huippuluokkaa, joka tekee niistä kannattavia investointeja.Finnchain – Lietekaapimet pyöreille altaille