Tuotteet

Lietekaapimet
suorakaidealtaille

Lietekaavinjärjestelmät veden- ja jätevedenpuhdistamoille

Patentoidut Finnchain lietekaavinjärjestelmät soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen vedenpuhdistusprosessin optimoimiseksi. Näistä yleisimpiä ovat:

  • esi- ja jälkiselkeytysaltaat
  • hiekanerottimet
  • lamellialtaat
  • sadevesialtaat
  • suolanpoistoaltaat
  • DAF-altaat

Finnchain järjestelmiä on käytössä kunnallisissa veden- ja jätevedenpuhdistuslaitoksissa, mutta myös teollisuuden puolelta löytyy useita referenssejä muun muassa metalli-, paperi-, elintarvike- ja öljyteollisuudesta.

Kansainvälisesti patentoitua ja korkealuokkaista teknologiaa
Tuotekehitys on yksi Finnchainin tärkeimmistä tehtävistä, josta kertovat useat maailmanlaajuiset patentit. Ainutlaatuinen teknologia ja korkealaatuiset komponentit takaavat järjestelmien luotettavuuden, toimintavarmuuden sekä niiden pitkäikäisyyden. Lue lisää teknisistä Finnchainin innovaatioista täältä.
 

Kestävät ja joustavat ratkaisut 
Finnchain on valmistanut ketjukaavinjärjestelmiä jo vuodesta 1984. Patentoitujen ratkaisujen toimivuudesta todistavat useat laitokset, joissa kaapimet ovat olleet käytössä alkuperäisillä komponenteilla yli 20 vuotta. Finnchain järjestelmiä on asennettu lähes 5000, yli 50 maahan.

Pystymme tarjoamaan toimivat ratkaisut myös vaativiin kohteisiin. Suorakaidealtaissa pisimmät altaat ovat 100 m ja leveimmät 12,6 m.

Lue lisää asennuksistamme

Palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla aina alan viimeisintä teknologiaa sekä mahdollisimman huoltovapaan ja toimintavarman kokonaisjärjestelmän.